Vi tilbyr miljøvennlig vindusvask til bedrifter, borettslag og private. Vi bruker 100% rent vann, rettere sagt ionisert vann. Dette vil si at vi filtrerer vannet, som fører til at mineraler og salt som er i vannet fjernes. Under vindusvasken vil vannet søke smuss, salter og mineraler som det nå mangler.

Dette er fordi vann ønsker å være skittent og vil tilbake til sin naturlige urene tilstand.Vannet løsner skitten og sammen med spesialkosten vi bruker, jobbes dette bort fra vinduet. Siste del av prosessen er og skylle over vinduet en siste gang med det ioniserte vannet, dette for å få en ren og våt overflate, vannet fordamper og etterlater seg verken skjolder eller streker.

Ved å vaske med rent vann så vil vinduene dine bli renere for hver gang. Dette er fordi vanlig vaskemiddel etterlater seg en mikroskopisk tynn film som gjør at smuss enklere setter seg fast i den. Etter to-tre ganger vil du se at det ikke vil være behov for vask like ofte som før.

Tilbakemeldinger:
«Fredrik & Mats var nettopp og vasket alle vinduene på huset vårt! Blei veldig fint, så kommer til å booke de neste gang også! » – Linda Fast Skuland
For tilbakemeldinger fra andre kunder se vår Facebookside